top of page
Search

Nätverksfrukost 8 november

Varmt välkomna på nästa frukostmöte fredagen den 8 november 08.00-09.30!

Good Food - Nätverqet Danderyd

Den här gången möts vi på caféet Good Food i Mörby Centrum, som ligger utanför MåBra på plan 4 vid södra entrén. En ljus och trivsam lokal så nära kommunikationer man kan komma, och med den stora fördelen att alla får välja sin egen frukost ur deras fräscha utbud utan krav på att det ska kosta just 120 kr. Vi tackar ägaren och Nätverqet-medlemmen Charlotte Kornfeld så mycket för tipset och hoppas att det ska fungera bra för alla!


Månadens talare är Anna Blomberg Andersson, som kommer att berätta om vilka utmaningar modebranschen står inför och hur modeföretag kan navigera i ett retaillandskap som förändras.


Vill ni vara med även i den engelska gruppen efteråt kostar det inget extra, men anmäl er gärna så vi vet hur många som kommer. OSA senast tisdag 5 november till Jenny på jenny@djursholmyoga.se.


Visst har ni sett att alla kommande mötesdatum står längst ner i våra inbjudningar? Scrolla ner så ser ni både höstens och vårens datum och kan lägga in dem i era kalendrar. Den 6 december har vi jullunch, vilket vi hoppas kunna ha på Östergårds eftersom vår lunch där tidigare i augusti var så trevlig.


Hoppas vi ses på mötet, varmt välkomna!


Kommande möten

6 december 2019

ÄMNE: Jullunch (OBS: mötestid 11.30 för båda grupperna och platsen är Östergårds)

TALARE: Fokus på nätverkande

bottom of page