top of page
Search

Ny hemsida för Nätverqet Danderyd

Som ni kanske har sett behövde Nätverqets hemsida uppdateras både avseende innehåll och funktionalitet, och med den nya utformningen är det mycket lättare att dela information om alla våra medlemmar.

Nätverqet hemsidan

Från och med nu kommer vi också att lägga ut all information om och från Nätverqet på bloggen, exempelvis information om möten och presentationer av våra medlemmar (både på svenska och engelska). Om du har skrivit upp dig på vår mejllista kommer du automatiskt att få alla uppdateringar per mejl (och du fick kanske också det här meddelandet per mejl!).



För er som medlemmar är tanken att den nya hemsidan ska hjälpa er få fler kunder genom att göra er information lätt att hitta och genom att hjälpa sökmotorerna att hitta era hemsidor.


För oss som administratörer är den lätt att använda så det går snabbare att sända ut information och skapa medlemsprofiler.


Titta gärna runt på sidan, kolla att din egen presentation är korrekt – och om du vill får du gärna länka till den från dina egna sidor (länk: www.lifeindanderyd.com/natverqet ). Om du vill lägga till eller ändra något, mejla Zen på zen@writeindanderyd.com.


Hoppas ni kommer att tycka om den nya sidan 😊

bottom of page